kaland

 2009.08.19. 17:25

Huhu! Day off! Utolso legalis day off, ha jobban belegondolok, marmint a holnapi, mert ma csak delutan van pihi. Delelott mocskot takaritottunk, de a szo legszorosabb ertelmeben. Ugyanis a mosokonyhan csinaltunk deepcleaning-et, es engem ert az a megtiszteltetes, hogy a lefolyobol egy gumikesztyu segitsegevel a leragadt mocskot kiszedjem. Holnap aludni fogok, mert kezdek tenyleg faradni. Amugy ma tok vicces volt, mert ebed elott Pierre odajott hozzam hogy talalt "babymouse"-okat, es nezzem meg mert nagyon aranyosak. Aztan azt mondtak neki, hogy ne bantsa oket, csak tegye ki a fure. Amugy ilyen kis egereket meg eletemben nem lattam, tenyleg csak par naposak lehettek. Na de visszaterve a sztori fo vonalara, kesobb meselte Pierre, hogy kitette oket a fube, aztan eszlelte, hogy kettore ralepett, mert nem vette eszre oket korabban, onnantol kezdve meg mar mindegy volt, mert ugysem eltek volna tul... Az egeszben szerintem az a legmorbidabb, hogy mindezt ebed kozben ecsetelte. Na mindegy.

Ma este allitolag valami fergeteges quizparty lesz, mar egy hete keszulnek ra, es nagyon sokan fogunk menni, kivancsi vagyok, milyen lesz :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nyominyaral.blog.hu/api/trackback/id/tr201325715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása