(Akinek nem inge, ne vegye magára. Aki meg magára veszi, az az ember, az jól teszi :)) )

Jaj! Jajajj. Jajajajajjj...

Ez különös. Furcsa. Megintcsak különös, hogy eltelt egy egész év. elvégeztem egy évet az egyetemen, és újra itt vagyok. Minden ugyanaz. A szag, az a bizonyos Oak Hall szag, amire csak akkor jöttem rá, hogy létezik, hogy egy év után a semmiből megcsapta az orrom. A szobám. Sőt! Még az ágy is ugyanaz. Mintha csak amnéziám lett volna. És minden hasonlóság ellenére abszolút más az egész. Illetve az emberek. A team. Na jó. ez sem igaz, mert a tavalyi magyarok itt vannak és az sokat jelent nekem. sőt asszem sokkal többet mint az el tudom gondolni. Csak van 3-4 ember akik nincsenek itt és nagyon hiányoznak.

szóval a lényeg az hogy más. A legelső szippantáskor azt hittem elsírom magam, hogy közel hat hétig itt. de ha okosan használom ki (ugye Kata? :)) akkor még jól is elsülhet. Meg képzeljétek! Van wifi a szobámban! az ágyamon ülök! ez külön jó. Ti is vigyázzatok magatokra otthon. Mert azt hiszem, hogy ha eddig nem volt honvágyam a külföldi tartózkodásaim során, ez a mai nappal kezdődően lezárult. Tényleg az emberek azok, akik hazakötnek, de ha ők ott olyan jóarcok, miért erőlködöm a külföldiekkel?

Üdv, Dani!

A bejegyzés trackback címe:

https://nyominyaral.blog.hu/api/trackback/id/tr592164985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kasianem 2010.07.21. 00:56:23

köszönöm, hogy ezennel is közösséget vállaltál a világ piercingesebbik felével :P
Azért a drogokkal vigyázni, egyből az első szippantásról számolsz be...

egy mostantól rendszeres rajongód :)
süti beállítások módosítása