SDG!

 2010.08.10. 22:41

tegnap este ezt az igét kaptam: "Maga a Lélek tesz bizonyságot a mi lelkünkkel együtt arról, hogy valóban Isten gyermekei vagyunk." (Róma 8,16)

Ma ezzel folytatta Isten: "17és kérem, hogy a mi Urunk Jézus Krisztus Istene, a dicsőség Atyja adja meg nektek a bölcsesség és a kinyilatkoztatás Lelkét, hogy megismerjétek őt; 18és világosítsa meg lelki szemeteket, hogy meglássátok: milyen reménységre hívott el minket, milyen gazdag az ő örökségének dicsősége a szentek között, 19és milyen mérhetetlenül nagy az ő hatalma rajtunk, hívőkön." (Ef 1,17-19)

Képzeljétek, skype-oltam ma Danival! Megmutatta nekem a szobáját webkamerán keresztül. No és persze az új baseball labdáját :) annyira örültem neki, hogy majdnem 3 percet beszéltünk! ráadásul előtte gmailen chat-eltünk is kicsit! olyan durva, hogy ott van Amerikában! Azt mondta, hogy biciklivel kb fél óra a beach, busszal 10 perc. Jövő héten kezdődik a suli, ezen a héten elintézi amit el kell. Na de nem szeretnék túl sokat róla beszélni, tudom hogy nem szereti. De annyira örülök neki!

Danin kívül nagyon sokat gondolok Pasarét környékére. Pár nap, és mennek a Dávidok csendeshétre! nagyon jó lesz ott nekik! sokszor kívánom, hogy bár ott lehetnék, de tudom, hogy a helyemen vagyok, tehát semmi felől nem aggódom. Üdv mindenkinek. Ja és bocsi hogy nem nagyon termékeny a blogom mostanában. Ha van valami, amiről szeretnétek hallani, akkor írjátok meg, nagyon szívesen írok arról, csakhát semmi nem jut az eszembe, ami mást is érdekelhet...

A bejegyzés trackback címe:

https://nyominyaral.blog.hu/api/trackback/id/tr912213404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása