5.het!

 2009.08.17. 20:31

Ma ot hete hogy megerkeztem ide. Ez erdekes hir, nem? Es ha megkerdezik, hogy mikor megyek haza, mar legalisan is tudom azt mondani, hogy a kovetkezo szombaton... Anyaek holnaphoz egy hetre jonnek. Ez azt jelenti, hogy ohm... hat es fel munka nap. Ebbol az elkovetkezo masfel es pentek viszonylag nehez lesz. Ugyanis Andrew tripen van, es o az aki mindig tudja, mit kell tenni. Laz, aki utanam ket nappal erkezett, es o jobban is ismeri a dolgokat, mint en, mert megerti amit magyaraznak neki, eltorte sikeresen a bal labat, es csutortokon hazakuldik :( Mindenki elmegy. Vannak olyan emberek, akik kedvesek es jonnek egy-egy hetre segiteni, de ok nem ismerik az itteni rendet es tolem kerdezgetnek olyan dolgokat, amikrol fogalmam sincs. Eddig meg tudtam kerdezni Lazt, de ha elmegy, tole sem fogok semmit sem megkerdezni. Ez azt jelenti, hogy en vagyok a houseteam egyik legszilardabb tagja. Ram epitenek, es ez a felelosseg megremiszt. Raadasul meghalt az mp3 lejatszom, es nem tudok semmit sem hallgatni, ez a legnagyobb bajom :)

Hihetetlen, de neha kezdek egeszen belenyugodni a hazautamba. Nem azt mondom, hogy varom, de ugyis eljon, attol fuggetlenul, hogy mit szeretnek es mit nem, akkor fogadjuk el nyugodtan a dolgokat. Na jo, megint nincs tul sok minden, amit le tudnek irni. Tortennek velem a dolgok, ma is rajottem valamire, pl hogy a csaladomat nem mindig ertekelem a megfeleloen, pedig itt elnek korulottem es nagyon ertekesek. Szoval koszi! Ma este elvisznek egy olyan focira, ahol meg sosem volt lany... Ajaj, nem kene szegyent hozni az itteniekre :)

A bejegyzés trackback címe:

https://nyominyaral.blog.hu/api/trackback/id/tr31316084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása