huha, nehez

 2009.08.16. 15:35

Ket dolog is eszembe jutott hirtelen, de az erdekesebbrol kevesebbet irok, megpedig ez: tegnap elott sajat szememmel illetve fuleimmel megtapasztalhattam a nyelveken szolas muveszetet. Elegge elgondolkoztam ezen az egeszen, de megakadtam es segitseget kertem, aztan a tobbi majd alakul magatol.
 

Mas: nagyon durva. Jol meggondoltam en, hogy ELTE-s leszek? Olvasom szeptember elso hetet: szeptember 1: megnyito es beiratkozas, 3-a: evnyito es (!!!) "Masodik evfolyamos (miniszigorlat) szintfelmero teszt az elso ev kotelezo targyainak tananyagabol (masodeveseknek)" Oke, hogy elsoeves leszek, de megis: MI EZ??? meg ezen a napon irasbeli es szobeli szintfelmero angol nyelvbol. Oke, hogy Anglia, meg minden, de a fiatalok tobbsegenek az angol az elso nyelve, es ehhez kepest sehol nem allok. Majd uj szintet kepzek a dedo 1emmel... Most komolyan kezdjek el tanulni angol nyelvtant, mert arrol nem sok fogalmam van? Mindez meg nem eleg, mert 4-en informatikai szintfelmero... Aztan ha ezzel vegeztunk, kedhetjuk 7-en a szorgalmi idoszakot. Jo, mi? Biztos akarom en ezt? Mar meg inkabb nem szeretnek hazamenni! :S
 

ui: az ablakos sztorit (nevezzuk igy) pedig nem azert iram le, mert ez utan lehet ezzel szivatni, jo? :D

A bejegyzés trackback címe:

https://nyominyaral.blog.hu/api/trackback/id/tr621313097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása