angol illatok?

 2010.07.22. 16:05

Nagyon durvák ezek a szagok itt. Egyszer arról beszélgettünk, hogy vannak-e olyan illatok, amik felidéznek bennünk valamit. Akkor csak egy parfüm illata jutott az eszembe, amit még anno Németországban használtam. és nagyon durva, mert így 4 év elteltével ha beleszagolok, annyi minden az eszembe jut. De ez itt mindenen túltesz. Külön szaga van minden tisztítószernek, a különböző folyosóknak! A konyhának, a fürdőnek, mindennek. Olyan mintha nem is telt volna el egy év, hanem az mindig is meglett volna, és már régóta lennék itt, ugyanis meglepően sok dologra emlékszem, pedig nem gondoltam volna. Amúgy ambivalens érzelmeim vannak. egész szabadidőmben alszom, Bibliát olvasok vagy chatelek a magyarokkal (eddig legalábbis). Másra nincs energiám. remélem kicsit azért angolul is fogok valamikor beszélni... és ti hogy vagytok?

A bejegyzés trackback címe:

https://nyominyaral.blog.hu/api/trackback/id/tr772168948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mszy 2010.07.23. 10:28:20

KEDVESDRÁGANOÉMI! Azért ugye jól szórakozol? Nem tudom hirtelen hogyan értelmezzem, hogy szabadidődben ennyire lemerült vagy. Ez jó kimerültség vagy sem? Ugye vannak barátaid ott meg minden?
süti beállítások módosítása