sajnos

 2009.08.12. 16:06

Annyira idegesito vagyok. A leheto legjobban elrontom az itt tartozkodasom legszebb ket hetet azzal, hogy folyamatosan a hazateresre gondolok. Ma is ezzel kapcsolatban almodtam, es orommel konstataltam, amikor 7kor megszolalt az ebresztooram, hogy meg mindig itt vagyok. Ket het mulva ilyenkor lesz az utolso munkanapom. Pierre-nek is. Tok joba lettem vele, mivel estenkent mi kabe mindig itthon maradunk, mert nem beszelunk olyan jol angolul, hogy elmenjunk games night-ra vagy home group-ra, utobbihoz nem tudnank hozzaszolni es erteni sem sokat ertenenk. Szoval egesz sok idot toltunk egymassal, es teljesen ugy erzem, hogy barat. Barki barmit mond, en megint megallapitom a sajat tapasztalataim alapjan, hogy ha nagyon mely baratsag talan nincsen, vagy nem lehet tartos fiu es lany kozott, megis letezik. Ezt a konkluziot Nemetorszag utan is levontam, most sem jutottam masra. O amugy egy evet Angliaban lesz, aztan kimegy 3 evre Ausztraliaba, majd masik harom evre Spanyolorszagba. Ez kell ahhoz, hogy 7 ev mulva elmehessen a Karib szigetek kornyekere hogy kapitany lehessen. En azt sem tudom, mi lesz velem ha szeptemberben elkezdem az egyetemet. O hosszu tavra tervez :) Aztan azt is megosztotta velunk, hogy durvan 27 evesen elkezd dolgozni, kapitanykodik 15-20 evet, es 45-50 evesen elmegy amerikaba, es egy oak hallhoz hasonlo keresztyen kozpontot nyit.

Ma delutan meg holnap day offom van! Jeee!!! Megyek is olvasgatni, aludgatni meg eszegetni, mert kezdek ehez is lenni. Egyre kevesebbet irok. Biztos egyre kevesebb az igeny :P Peldaul Bringoslaci miota nem reagalt mar! Hogy all a lakas?

A bejegyzés trackback címe:

https://nyominyaral.blog.hu/api/trackback/id/tr791305330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

harangozó 2009.08.12. 23:02:14

Vitatkoznék azugyben én is aszondom lehet barátság minden további nélkül, nekem az elsö és a második 60 évben is példul. Egészen rendes normális , bár mindenkinek lenne olyan baratja olyan igazi.Azt hiszem jó pofi lehet az a Pierre ,vagy hogy is irják. Az hogy pedig kinek milyen terve van az tök egyedi, fogunk még hallani Nolymi terveiről rövidesen, megvárjuk.

Bringóslaci 2009.08.13. 18:53:59

Ahogy a száraz, forró sivatagban várná az ember a hűsítő forrást, ahogy a fuldokló kapkod levegő után, úgy várom, nézem többször is a blogodat minden nap!! ! ! ! ! !
Nagyon jó olvasni soraidat!
A felújítás lassan-lassan felőrli az idegeinket. Most például 1 hetet kell várni a beton megszáradásáig, hogy a parketta lerakható legyen.
A falfestésen túl vagyunk, szép lett, de sok javítanivaló van, a festők nem csináltak precíz munkát. Közben persze helyt kell állni a Szigeten is.
Nos, nem unatkozunk Anyával.
Kb. aug végére, szept elejére lesz kész a parketta.
S azután még jön a konyhabútor.
Na a többit majd magánba, O.K.?
Szeretettel ölelünk, Apa, és Anya
süti beállítások módosítása