Hat, eloljaroban a munkarol annyit, hogy very busy ket nap all elottem, egy mogottem. Itt most 11 ora van, es most fejeztem be a munkat. Jo, ebed utana volt egy kis pihi, mert 8-tol fogadtuk a vendegeket es beletettek a harmas fogatba, hogy a szobakat megmutassuk nekik. Meg jo, hogy en is eltevedtem elso nap... De nagyon durvan joarcok. Ma 12:00-kor house meeting volt, ahol a fonok bemutatta nekunk a listat, hogy mi varhato a hetvegen, meg hogy egy rakat vendeg lesz es a topon kene lenni, hiszen csak ket napot maradnak, cserebe hetfon nem lesz vendeg, aztan jon valami amcsi fiatalcsoport, akik tavaly is voltak... A lenyeg megmaradt, a masik felet nem ertettem. Erre odafordult hozzam James, hogy hogy erzem magam, meg hogy beosztott jovo heten Coachcleaningelni, mert mondtam neki hogy szeretem, es direkt nem rakott a konyhaba mert tudja hogy nem szeretek ott lenni. Es hogy szeretem-e a gardeninget, mert azt is adott. Szoval itt azt szeretnek, ami nekem a legjobb. Meg azt is megkersezte, hogy hogy javul az angolom, mert ha en szeretnem (!) akkor olyan munkat ad, ahol tobbet kell a guestekkel torodni, hogy gyakoroljam a nyelvet. Mire mondtam neki, hogy annyira nem beszelek jol, de a mai vendegfogadast tokre elveztem, mert elvezettuk oket a szobaba, es kozben "beszelgettunk" mindenfelerol. Azt hittek spanyol vagyok...

De ami fontosabb most. Irtak az egyetem(em)rol. Hogy gratulalnak, meg hogy inditanak egy levlistat es azonnal jelezzen vissza mindenki, hogy el akarja e kezdeni az egyetemet iden, vgay halaszt vagy mik a tervei, hogy idejeben be tudjak osztani az embereket csoportokba. Noemike valaszol, es mikor elkuldi kicsit sem galans levelet, radobben, hogy az embert nem ugy hivjak, ahogy megszolitotta. Egett a kis pofim, es kinomban nem tudtam mit tenni, minthogy irtam neki egy masik levelet, melyben elnezest kertem a tevedesert. Jol beegtem, nem? Tok rossz erzesem volt. Valamint mar egy masodik levelet is kaptam az egyetemrol, melyben kozoltek a golyahet reszleteit. Ket dolog miatt sajnalom, hogy itt vagyok: 1. Neszmelyi csendeshet, de az mar ugyis mindegy, mert holnap van vege (ottani ido szerint ma :P), 2. Golyatabor. Es csak most fogom fel, hogy ez is Isten aldasa lehet. Mikor lesz a tabor? augusztus 29-30. Azt irtak, nem akarnak kizsakmanyolni bennunket. Mikor utazunk haza? 29-en. Tehat a felen ott tudok lenni. Bar nem tudom, mennyire lesz kedvem. Ha hazamegyek, utana ugyis depis leszek, hogy miert kell hazamenni, mert masfel hete vagyok itt es igy is nagyon szeretem, de szerintem meg negy het akkor meg jobban fogom szeretni. Meg amugy is, sokkal nagyobb oromom lenne abban, ha elso utam vasarnap reggel Pasaretre vezetne, hogy az ottani arcokkal is talalkozzam. De augusztus 3-ig el tudom donteni, akkor van a 'jelentkezesi hatarido'. Ja es meg egy jo hir. Ma az egyik lany, Olivia, aki igazabol New Zelandi, de ket evet itt fog eltolteni Angliaban, ma odajott hozzam, hogy kepzeljem, azt hiszem a tesojaval meg meg valakivel eurpoai korutat fog csinalni, es a novere ragaszkodott Budapesthez, es szeptember elso heteben valamikor ott lesz. Fel is ajanlottam neki, hogy lakjon valaki nalunk (bocsi anya, majd alszik a szobamban, en meg Csokival az udvaron, ugyis kutyahianyom van), es mondtam neki hogy nagyon ratyi allapotban lesz akkor a hazunk, de nem zavarja. Na jo, ennyi, tenyleg mennem kell, mert holnap dolgozom mint allat, ma kb egesz nap dolgoztam. Kiszamolom. Reggel 9-tol 12-ig, 2-tol 4-ig, 5-tol 7-ig es 8-tol 11-ig. Jajj nem tudom, de ugy 10 ora korul. Kicsit sok, nemde? Raadasul a szobatarsamnak szegenynek remalma volt, ketszer beszelt almaban, egyszer beszelgettem is vele, megkerdeztem mi baja, mire ezt valaszolta: "Nothing, just somebody is following me", de nem emlekezett semmire :) Na, mindenkinek jo hetveget!

ui: Koszi a kommenteket!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://nyominyaral.blog.hu/api/trackback/id/tr701266936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tazsuzs90 2009.07.25. 19:56:09

Szia Nojmu!!!
Tudom hogy illett volna előbb írnom, de igen elfoglalt nyarat élek én is idén, csak kevésbé izgalmasat mint te :)
Először is: nagyon nagyon gratulálok a felvételidhez! Egy zseni vagy, ugye tudod? Nem vagy semmi =))
Másodszor: nagyon hiányzol nekem, de nagyon örülök hogy jól érzed magad! Ne keseredj el, ha van rossz napod, természetes dolog :) És Anglia meg pláne megéri a rossz napokat is!
Harmadiknak azért megírom, hogy szeptembertől kevesebbet foglak látni - pécsi diák leszek.
No ezer csók, és várom a következő posztod :)
Zsuzsi az ex-osztályból
süti beállítások módosítása