foci utan

 2009.08.17. 23:12

Amugy ha jobban belegondolok, azt hiszem ez volt az egyik, ha talan nem a legnehezebb napom. Fizikai munka sok volt, es lelkiekben is kuzdenem kellett. De jo, hogy vege van. Ez a foci jo volt itt a vegere. Kicsit betojtam, mikor odaertunk es szo szerint 39 himnemu egyed korbevett, ed magamhoz kepest meglehetosen nyomi voltam, de azert volt egy-ket jo megmozdulasom. Igaz, kaptunk egy golt miattam, de azt is rajuk fogom, miert kellett egy lanyt utolso embernek beallitaniuk?! Ugye milyen butasag? De a vegen odajottek, mondtak hogy well done meg well played meg hogy see you next week, es mikor csoportmegbeszeles volt, azt mondtak, hogy jojjetek ide boys and Ladies! :D Na megyek furodni, mert smellek!

A bejegyzés trackback címe:

https://nyominyaral.blog.hu/api/trackback/id/tr761316482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

harangozó 2009.08.18. 16:02:23

Hű űű az a tegnap tényleg húzós lehetett, de talán enyhe vigasz Pasarét is küzdős . Most hogy Varga Róbert elment, lazzán többet szolgálnak a lelkészek és most mind szanaszét szaladtak : Kálmán bá egy busznyi gyülivel négy nap Kárpátaljára megy , Tibor Neszmélyen ,Maátyás marad Itt. Kissé megszáltak váratlan időpontokban a besurranó tolvajkák és igy egyedül jáccom az elháritó hátvéd szerepét harangozónak +kertitörpének álcázva. Megyek is körbe szimatolok és néha morgok+ugatok
süti beállítások módosítása