Vegre mukodik a net

 2009.07.28. 22:42

Annak ellenere hogy milyen gyorsan telnek a napok, a hetek mulasa nagyon lassunak tunik. Mar miota itt vagyok, es megis ez a masodik hetem. Illetve harmadik, de ponta ma volt ket hete az elso munka napom. Igazabol nem nagyon sikerul ez a fejlodes, de azt megallapitottam, hogy a Veresbol azt hiszem az angol es matekorakon kivul nemigen fog hianyozni tul sok minden (max emberek). Viszont azok fognak. Most banom csak igazan, hogy a nyelvvizsga megszerzese utan fel evig passziv resztvevoje voltam az angoloraknak. Ha valaki tud tanitani, akkor Gem tanarno. Neha olyan dolgokat mondok, amiket valaha regen elraktaroztam az agyam melyere, es ezek eloretornek. Persze nem dok minden, foleg 1-2 szo, es abbol se tul sok, de legalabb valami. Holnap a ket magyar lany hazautazik, es nagyon sajnalom, mert talan veluk beszelgetek a legtobbet. Sot! Ma reggel Anival elmentem futni. Nem sokat, max ket kilometer ha volt, de kezdetnek nem rossz. Ha minden jol megy es nem esik az eso, holnap Siljaval megyek, o egy svajci lany, mondjuk o is egy hettel marad tovabb :( Hetfon is felkeltunk, de esett az eso, igy kenytelenek voltunk tovabb aludni. Ma pedig delelott 'kerteszkedtem'. Az vicces volt, mert a feladatom ennyi volt: gardening. Aztan a viragagyas mellett tudatosodott bennem, hogy nem is olyan egyszeru megkulonboztetni a gazokat a viragoktol, nem tudom mit sikerult bent hagyni es mit nem. Valamit meg le szerettem volna irni, de itt ul mellettem Pierre, es mindig belenyulkal es kiveri a fejembol. Mit szeretnetek tudni? Multkor azt almodtam, hogy anyaek hazahoztak valami miatt, pedig nem is szerettem volna, aztan mikor hazaertunk akkor jottek ra hogy nem is kellett volna, de mikor visszakerultem, mar Kolked volt (kolkedi CD-t nem tudom, hol van, de Blanka is keresi rajtam). De mar almodtam itteni emberekkel, ami haladas valamilyen szempontol. Mellesleg pedig rajottem, hogy azert nem fejlodom semmit, mert a napom egy reszeben pasareti igehirdeteseket hallgatok, ami meg ugyebar elegge magyar, nem? Mahoz negy hetre jonnek anyaek ha minden igaz! Sokat gondolok arrafele, remelem minden oke!

A bejegyzés trackback címe:

https://nyominyaral.blog.hu/api/trackback/id/tr471274588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bringóslaci 2009.07.28. 23:27:39

Édes, drága MIMIKÉM! Nagyon meghatották szavaid az anyai szívemet ;D((( Már én is számolom vissza a heteket, napokat! Alig várom a találkozásunkat! Daniról is kaptunk életjeleket! Endlich! Ne add fel a tanulást, légy türelmes, csak így lesz eredmény! A tanuláshoz sok-sok türelem és alázat szükséges!
Itthon még mindig az aljzatbetont, felfedezett törött vízcsöveket kell néznünk. A bontás fázisát szenvedjük még mindig; nem tudom, mikor kezdenek valamit visszaépíteni. Sok türelem kell ehhez is! DE: Die Hoffnung stirbt zuletzt!
Millió puszi: A&A
süti beállítások módosítása