Na ennyit a bizi dejrol

 2009.07.25. 20:46

Szoval volt ma ket oras brake-em, mert nem volt annyi munka hogy kelljen hozza ennyi ember. Ez a ket ora pont arra volt eleg, hogy aludjak egy keveset, valamint osszeszedjem a gondolataimat. Olyan dolgok kavarognak az agyamban, amit eszem agaban sincs ide leirni, mert szinte sajat magam elott is szegyellem. Persze annyit elarulok, hogy a hitemmel kapcsolatban vannak (voltak) problemaim, de azt hiszem, ma Istennel egyutt elkezdtunk tuljutni ezen az akadalyon. Raadasul amikor a gondolataimat papirra vetettem, meg vagyok gyozodve arrol, hogy azok nem az en gondolataim, mert nem vagyok annyira bolcs, hogy ilyeneket gondoljak. Szoval ha ugy vesszuk, Neszmely ugy ert veget, hogy en is "vittem haza" valamit :) Meghozza nem is akarmit! Holnap delutan day offom van, vegre elerkezik ez is, mar kezdtem kimerulni, hiszen delutani alvasokat kellett beiktatnom, meg kavet, hogy birjam a munkat. Marmint hogy ne aludjak el pl WC pucolas kozben. Meg ma neztek a Forma 1-et, ami persze Magyarorszagon van... Es a legjobb, hogy visszairt az a krapek, akinek sierult elrontanom a nevet, hogy semmi baj! Jo itt! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://nyominyaral.blog.hu/api/trackback/id/tr741268264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bringóslaci 2009.07.25. 22:27:40

Szia Mimike!
Jó hallani rólad, örülünk a vendégeknek, szeretettel várjuk! Reméljük, nem zavarja őket a nagy felfordulás, az alvást megoldjuk. Örülünk, hogy egyre közeledik a találkozásunk időpontja! Nagyon hiányzol!!!!! Csokinak is!!! Nm találja a helyét, mióta elmentél. Millió puszi, Apa, Anya
Ja! És gratulálunk a felvételihez!! S Z U P E R V A G Y ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Bringóslaci 2009.07.28. 18:03:34

Noémim!
Nagyon várjuk az újabb beirás(oka)t!!!
Szeretettel gondolunk Rád!
Apa
süti beállítások módosítása